Ajánlataink a termékre

 

Landmann tűzrakó kosár kerek (11804)

Gyors ügyintézés, szakértői csapat!

53 090 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
primanet.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 53 090 Ft

Termékleírás
Műszaki adatok:

- Termék neve: Landmann Tűzrakó
- Anyag: Rozsdamentes acél panelek és keret
- Tartozék: Gyújtást segítő állvány
- Extra funkció: Drótháló a szikrakipattanás ellen

Termékleírás:

A Landmann Tűzrakó a tökéletes választás minden szabadtéri sütögetéshez és baráti összejövetelhez. Ez a kiváló minőségű termék, amelyet robusztus, rozsdamentes acél panelek és keret alkot, garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot. A Landmann Tűzrakó kialakítása egyszerű és elegáns, így bármilyen kertbe vagy teraszra tökéletesen illeszkedik.

A tűzrakóhoz tartozó gyújtást segítő állvány megkönnyíti a tűzgyújtást, így Önnek csak a sütögetés örömére kell koncentrálnia. Az extra drótháló funkció pedig biztonságosabbá teszi a használatot, mivel megakadályozza a szikrakipattanásokat.

A Landmann Tűzrakóval a szabadtéri sütögetés egyszerű, biztonságos és élvezetes lesz. Fedezze fel a szabadtéri főzés új dimenzióit ezzel a kiváló minőségű, funkcionális és stílusos tűzrakóval.

Zárszó:

Ne hagyja, hogy a szabadtéri sütögetés bonyolultnak tűnjön. A Landmann Tűzrakóval minden egyszerűbbé válik. Élvezze a minőségi anyagokból készült, tartós és biztonságos tűzrakó előnyeit. Válassza a Landmann minőséget, és tegye felejthetetlenné a szabadtéri összejöveteleket.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.