Ajánlataink a termékre

 

Landmann tűzrakó kosár gömb (11810)

Gyors ügyintézés, szakértői csapat!

92 690 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
primanet.hu
 

Landmann 11810 Tűzrakóhely (11810)

Ismerd meg a MediaMarkt Kedvenceket és szerezd be a sajátod!

Ország Boltja 2023 Minőségi díj II. helyezett
112 999 Ft
+ 1 499 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
mediamarkt.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 92 690 Ft

További termékek a kategóriából

További Landmann termékek: Landmann Hordozható tűzrakóhely

Toldi K20 Kályha, kandalló 499 990 Ft Toldi K20 Toldi T16 Kályha, kandalló 349 990 Ft Toldi T16 Toldi JA027 Kályha, kandalló 339 990 Ft Toldi JA027 Prity K1 K Kályha, kandalló 119 900 Ft Prity K1 K
Termékleírás
Műszaki adatok:
- Termék neve: Landmann Tűzrakóhely
- Modell: Ball of Fire
- Anyag: Festett acél
- Védelem: Teljes védelem a szikrakipattanás ellen
- Kialakítás: Nagy fogantyúk a könnyű nyitás és szállítás érdekében
- Tűztálca: Zománcozott
- Tartozék: Huzat

Termékleírás:

Fedezze fel a Landmann Tűzrakóhelyet, amely a Ball of Fire modell nevet viseli. Ez a tűzrakóhely nem csak a kiváló minőségű anyagokból készült, de a designja is lenyűgöző. A festett acél kivitel nem csak tartósságot biztosít, de elegáns megjelenést is kölcsönöz a terméknek.

A Landmann gondoskodott róla, hogy a tűzrakóhely teljes védelmet nyújtson a szikrakipattanás ellen, így biztonságosan élvezheti a tűz melegét. A nagy fogantyúknak köszönhetően könnyedén nyitható és szállítható, így bárhová magával viheti, legyen szó kerti partiról vagy kempingezésről.

A zománcozott tűztálca nem csak tartós, de könnyen tisztítható is, így a tűzrakóhely hosszú élettartamot ígér. A termékhez tartozó huzat pedig védelmet nyújt a külső időjárási viszonyokkal szemben, így a tűzrakóhelyet hosszú ideig élvezheti.

Zárszó:

A Landmann Tűzrakóhely a tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a szabadban eltöltött időt, és szeretnének egy megbízható, tartós és stílusos tűzrakóhelyet. Fedezze fel a Landmann minőséget, és élvezze a tűz melegét biztonságosan és stílusosan.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.